Thursday, February 11, 2016

Test answers for ProtoShare Skills Test 2016

48 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
1. How do you unlock components in a Wireframe if they are locked?
Answers:
• Once they are locked, they cannot be unlocked.
• Select the italicized component in the Component Listing and click the Unlock icon in the menu bar.
• Select the component and press Shift+L.
• Components can be unlocked in interactive mode.
2. Which of the following functions is not available under the Share tab?
Answers:
• Inviting new members
• Editing members' roles
• Sending an e-mail to project members
• Removing members
3. What is the purpose of the button marked A in the given diagram?
Answers:
• It is used to display the list of all topics.
• It is used to add one or more topics.
• It is used to enable one-click topic creation.
• It is used to hide or show all topics.
4. Which of the following is not a component property?
Answers:
• Visibility
• Fill Color
• Notes
• Priority
5. Does ProtoShare allow you to upload a company logo?
Answers:
• Yes
• No
6. What is the purpose of the Markup section of a component?
Answers:
• To define the visibility level of the component
• To group the components to make a carousel
• To define the component id and class
7. Which of the following cannot be exported as a Word document?
Answers:
• Site Map
• SEO
• Style Sheet
• Comps
• Wireframe
8. Page designs can be made reusable by using ________________.
Answers:
• Modals
• comps
• Templates
• Assets
9. In which library are PDF and SWF files stored?
Answers:
• Clipping
• Exporter
• Styles
• Assets
10. How can the font size of a page name be changed?
Answers:
• Select the page name and define the height in the Properties tab.
• The page name component has a default class so it cannot be changed.
• Define a new class name or Id in the Markup section of the Properties tab.
• Edit the default class name from the Styles tab.
11. What is the purpose of the Annotations tab in the Prototype screen?
Answers:
• It is used to specify important information about Wireframes and Comps
• It is used to create user roles for the projects
• It is used to upload Comps
• It is used to edit Wireframes
12. How do you disable flyout and drop down navigation?
Answers:
• Set visible sub-levels to 0
• Change starting page
• Lock the navigation component
• Drop downs and flyouts cannot be disabled
13. A Company Manager cannot create a _______________ role when inviting a new user.
Answers:
• Billing Manager
• Project Manger
• Developers
• Reviewers
14. Which tab in the Prototype screen is used to define the page title, meta description, and meta keywords?
Answers:
• Designs tab
• Documentation tab
• Discussion tab
• SEO tab
• Annotations tab
15. The List Style property belongs to the _______________ component.
Answers:
• Text Area
• Jump Menu
• Box
• Navigation
16. Where do you create a printed document of your ProtoShare project information?
Answers:
• Editor
• Site map
• Library
• Export tab
17. State whether the following statement is true or false:

Topics and annotations can be added to uploaded design comps.
Answers:
• True
• False
18. Which feature is not supported in project management with ProtoShare?
Answers:
• Create multiple projects
• Merge projects
• Duplicate projects
• Archive projects
19. Which of the following user roles is not supported by ProtoShare?
Answers:
• Billing Manager
• Company Manager
• Developer
• Quality Analyst
• Reviewer
20. Which of the following is the required work flow scenario in ProtoShare?
Answers:
• Create a project -> Invite stakeholders -> Create and edit pages -> Review prototypes -> Export documentation
• Invite stakeholders -> Create a project -> Create documentation -> Create and edit pages -> Export specification
• Create documentation -> Invite stakeholders -> Create a project -> Create and edit pages -> Review prototypes
• There is no required work flow scenario
21. How can all discussion topics related to a ProtoShare project be reviewed at the same time?
Answers:
• By using the Export tab, checking topics and comment discussion, exporting a Word document, and then downloading
• By using the Ctrl key to select all discussion topics and then selecting Open
• Discussion topics cannot be reviewed all at the same time.
• Use Search tab with an asterisk in the keyword field
22. Which of the following tabs contains topic pins for reviewing pages?
Answers:
• Annotations tab
• Discussion tab
• Site Map tab
• Design tab
23. Which of the following is not a valid Comp file format?
Answers:
• SWF
• PNG
• TIFF
• GIF
24. What does the rubber band feature allow you to do in the editor?
Answers:
• Select multiple components in the layout editor and manipulate them at the same time
• Fix the components' position and size and prevent them from being selected
• Duplicate components to build Wireframes when using multiple components of the same type
• Rearrange the positions of Wireframes components by aligning them horizontally or vertically
25. Which of the following sequences is used to create a page for a project using ProtoShare?
Answers:
• Prototype screen -> Site Map tab -> Click new button -> Give page name and select template
• Prototype screen -> Click new button -> Site Map tab -> Give page name
• Prototype screen -> Share tab -> Click new button -> Give page name and select template
• Prototype screen -> Click new button -> Share tab -> Give page name
26. How do you prevent Reviewers from seeing each others comments and receiving email notifications?
Answers:
• Set the user role to Reviewer
• Enable Private Review mode in the Accounts setting
• Hide the project to which a particular member belongs
• Uncheck the Send E-mail checkbox in user's My Profile
27. Which of the following components is not provided in the Wireframe editor component listing?
Answers:
• Flash Movie
• Carousel
• RSS
• Image
28. Which of the following project fields are editable from the Project Details tab?
Answers:
• Project Title
• Description
• Members
• Pages
• All of the above
29. How would you simulate rich internet functionality such as pop ups, carousels, and tab panels?
Answers:
• Apply states to hide and show components.
• Paste custom HTML into the editor.
• Use javascript container.
• Rich internet functionality cannot be simulated in ProtoShare.
30. A/An _______________ component can be used to create a table in the wireframe.
Answers:
• Rich Text
• Text Area
• Container
• IFrame
31. What is the significance of the component property named "...only when"?
Answers:
• It is used to specify one or more states that will exist when the component is clicked.
• It is used to specify one or more states that determine the conditions under which the component is locked.
• It is used to specify if the component is visible or hidden.
• No such property exists.
32. Which of the following users is restricted to the collaboration-related features of ProtoShare?
Answers:
• Reviewer
• Company Manager
• Developer
• Project Manager
33. Which of the following actions is not possible when wireframing with ProtoShare?
Answers:
• Dragging and dropping components
• Generating navigation based on the site map
• Adding RSS feeds
• Creating CSS
• Publishing the web pages
34. State whether the following statement is true or false:

It is possible to assign a topic to a user.
Answers:
• True
• False
35. Which of the following statements is false with respect to Clippings?
Answers:
• Clippings are a collection of one or more components.
• Changes to a clipping cascade to all related pages that use the clipping.
• Clippings are used to build designs for any page, template, or project.
• A Clipping can be saved to a library.
36. The Prototype screen can be used to __________________.
Answers:
• create and configure the pages
• upload comps
• navigate wireframes
• apply templates
• all of the above
37. Which of the following are features of ProtoShare?
Answers:
• Real-Time Collaboration
• Simple software installation
• Drag-and-Drop Wireframing
• Interactive tree-view site map
38. What is the default order of components when multiple components are added to a Wireframe?
Answers:
• The earliest added component is displayed at the top.
• The most recently added component is displayed at the top.
• The most recently added component is displayed at the bottom.
• No such default order exists.
39. How many Reviewer invitations can be sent in ProtoShare?
Answers:
• 5
• 10
• As per ProtoShare Signup and Pricing plan
• As many as required
40. All components in ProtoShare have some common action states. Which of the following is not a valid action state for ProtoShare components?
Answers:
• On Hover
• On Click
• On Load
• On Double-click
41. Which of the following keyboard shortcuts are used to create a new page in the site map?
Answers:
• Ctrl + n
• n
• Ctrl + t
• Shift + n
42. Is it possible to import a template from another project into the current project in ProtoShare?
Answers:
• Yes
• No
43. What should you set the Visibility to if you want to exclude a page from view without deleting it?
Answers:
• Visible
• Hidden from navigation
• Hidden from site
44. In which section will you find a components opacity property?
Answers:
• Visibility
• Markup
• Style
• Appearance
45. How can a ProtoShare project be deactivated and members restricted from viewing or editing it?
Answers:
• By hiding the project
• By deleting the project
• By duplicating the project
• By archiving the project
46. In the given diagram, which tab is used to manage templates, clippings, and assets?
Answers:
• Prototype
• Editor
• Library
• Styles
• Export
47. What is the purpose of the black area in the given image?
Answers:
• It shows the list of edited pages.
• It shows the page that is currently activated.
• It shows the main page of the current project.
• It shows the uploaded Comps.
48. What is a difference between clippings and templates
Answers:
• Changes made to templates automatically cascade to other pages that use that template.
• Clippings cannot be shared across projects.
• Templates can be stored in a library
• Templates can only be created from the library

No comments: